Kattoremontit ja kattoasennukset

Rakennustiimi Kaukola Oy:n monipuolinen palvelutarjonta kattaa myös kaikenlaiset kattoremontit sekä uudiskohteiden kattoasennukset. Toimialueeseemme kuuluvat Kuortane, Seinäjoki, Alavus sekä lähikunnat noin 50 kilometrin säteellä toimipaikastamme Leppälänkylästä. 

Teemme kattoremontteja ja kattoasennuksia perusteellisesti ja pitävästi, useiden vuosien ja kattokohteiden tuomalla ammattitaidolla. Kun jokainen työvaihe vanhan katon purusta pohjatöihin ja uuden katon asennukseen hoidetaan huolella, saadaan tulokseksi laadukas ja kestävä katto koko talon suojaksi.

Teetä kattoremontti ennen vahinkoja!

Kattoremontin aloittamisessa ei kannata odotella ensimmäisiä reikiä tai muita ongelmia – ajoissa teetetty remontti ehkäisee vahinkoja ja täten pienentää kustannuksia. Kun otat meihin yhteyttä, tulemme kartoittamaan kattosi korjaustarpeet ja annamme sinulle sen pohjalta tarjouksen kattoremontista.

Kattoasennukset uudiskohteisiin

Teemme kattoasennuksia myös uudisrakennuksiin, kuten omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Työskentelemme avaimet käteen -periaatteella ja vastaamme koko katon toteuttamisesta toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Muista myös muut uudisrakennuspalvelumme »

Teemme kattoremontteja ja kattoasennuksia sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä